NAGRADNI KONKURS

Budi deo Ozone Gold zajednice – Instagram nagradni konkurs

Organizator nagradnog konkursa (u daljem tekstu Konkurs) pod nazivom „ Budi deo Ozone Gold zajednice“ koji se organizuje na zvaničnoj Ozone Gold stranici, je Ozon Vita doo Beograd – Voždovac (PIB: 111432381), Ustanička 127 B, lokal 4, 11000 Beograd, Srbija.

Cilj organizovanja konkursa „Budi deo Ozone Gold zajednice “ jeste, pre svega, promocija aktivnog načina života.

Ozone Gold Instagram stranica: https://www.instagram.com/ozonegoldsrbija/

Učešće u Konkursu, odnosno prijavljivanje znači automatsko prihvatanje zvaničnih pravila iz nastavka teksta.

1. Mesto organizovanja i trajanje

Nagradni konkurs se organizuje na celoj teritoriji Republike Srbije. Konkurs se održava na Ozone Gold Instagram stranici od 17.05. do 24.05.2021.

2. Pravila i mehanizam konkursa

2.1. Učešće na Instagram stranici

Za učestvovanje potrebno je da Učesnik zaprati zvaničnu Instagram stranicu Ozone Gold Srbija i da na označenom postu na stranici napiše u komentaru koja je njegova rutina u nezi kose, kao i da taguje osobu kojoj je ovakva vrsta nege potrebna.

2.2. Dobitnik se proglašava najkasnije u roku od tri dana od završetka konkursa na Instagram stranici.

2.3. Pobednik će biti izabran nasumičnim odabirom uz pomoć adekvatne aplikacije.

3. Uslovi učešća u konkursu

Učesnik može biti fizičko lice koje je punoletni državljanin Republike Srbije. Podacima Učesnika Organizator upravlja shodno pravilima o zaštiti podataka koja su opisana dalje.

U obzir će se uzeti samo prijave koje su ispratile sve navedene korake.

Organizator ima diskreciono pravo, ali ne i obavezu da isključi svakog Učesnika ukoliko posumnja u autorstvo priloženog materijala.

Žiri sastavljen od predstavnika zaposlenih u Kancelariji Ozon Vita doo pregledaće sve pristigle komentare učesnika i odabrati pobednika i dodeliće mu nagradu – Ozone Gold šampon.

Zaposleni u Kancelariji Ozon Vita Srbija nemaju pravo učestvovanja u takmičenju.

5. Način predaje nagrade

Organizator proglašava pobednika i objavljuje na svojoj Instagram stranici.

Nakon proglašenja pobednika, dobitnik se mora javiti putem poruke na zvaničnoj Ozone Gold Instagram stranici. Dodela nagrada će biti dogovorena naknadno. Ukoliko se dobitnik ne odazove u roku od 5 radnih dana, Organizator zadržava pravo da proglasi novog pobednika.

6. Diskvalifikacija iz konkursa

Komentari, fotografije i sadržaji koji u sebi sadrže elemente diskriminacije po bilo kom osnovu, govor mržnje ili su na neki drugi način uvredljivi biće uklonjeni od strane organizatora, dok će autor takvog sadržaja biti diskvalifikovan iz nagradnog konkursa. Fotografije, komentari i sadržaji koji promovišu nasilje, eksplicitnost i druge brendove neće biti uzeti u obzir. Ukoliko Organizator posumnja na bilo kakvu vrstu ometanja konkursa zadržava pravo da učesnika isključi sa nagradnog konkursa bez dodatnog objašnjenja. Organizator neće snositi odgovornost za eventualno kršenje autorskih ili srodnih prava od strane nekog od učesnika. Fotografije koje krše autorska prava neće biti uzete u obzir i učesnik će biti diskvalifikovan iz konkursa.

7. Odgovornost i isključenje odgovornosti

Lična je odgovornost Učesnika da se uveri da neovlašćena lica ne učestvuju u konkursu koristeći njegove podatke i u pogledu toga Organizator ne snosi nikakvu odgovornost. Organizator ne snosi nikakvu pravnu odgovornost u vezi sa potencijalnim sporovima koji bi mogli da proisteknu iz korisničkog prava. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za posledice koje nastaju usled netačnih ili pogrešnih podataka koje je dao Učesnik. Za neuspeh ili sprečenost u realizaciji zbog nedostataka/grešaka u podacima koje je dao Učesnik (npr. pogrešno ime ili adresa, itd.) ili zbog nemogućnosti korisnika da prihvati nagradu na dogovorenom mestu, odnosno za štete, koje su proistekle iz tih razloga, Organizator ne snosi nikakvu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost zbog kašnjenja prouzrokovanih smetnjama u funkcionisanju internet saobraćaja. Povremeno može da se dogodi da usluga ne može da se koristi iz razloga koji ne zavise od Organizatora.

Zbog ostalih tehničkih problema Organizator ne snosi odgovornost i isključuje mogućnost traženja bilo kakve odštete u toku učešća u konkursu. Organizator ne snosi odgovornost za tehničke greške ili greške u unosu podataka u toku funkcionisanja konkursa, kao ni za druge razloge, koji ne zavise od Organizatora.

8. Upravljanje i zaštita ličnih podataka

Informacija o zaštiti podataka: U toku trajanja Konkursa, Organizator čuva podatke Učesnika u svrhu slanja nagrade Dobitniku. Organizator ne koristi podatke Učesnika u druge svrhe. Podaci se brišu nakon 6 meseci od završetka Konkursa.

9. Ostale informacije

Organizator zadržava pravo da izmeni pravila konkursa i promeni njegov tok bez prethodnog obaveštenja.

10. Politika privatnosti – https://ozone-gold.rs/politika-privatnosti/

11. Spisak nagrada

1.            1x Ozone Gold šampon  

Beograd, 17.5.2021.